Designtrender inom sociala medier

5 webbplatser som framhäver design branschtrender

Rolig sak om att vara en designer – det kan vara svårt att hitta tid i dag att faktiskt skapa, än mindre söka för inspiration. Men som inte minimera betydelsen av samlande insikt från Dons av design. Dessa huvud honchos kan ge tecken, hemliga tips och lösningar som kan göra dig en bättre designer. Men det finns två problem.

Först, det finns en boatload av innehåll ute, och du kan hitta det någonstans från Dribbble och Pinterest till medellång och personliga bloggar. Det är mycket att sålla bland för att hitta de specifika resurser som du söker.

Det andra har visionärer inte alltid tid att krönikan deras äventyr. De är huvuden ner tugga på problem och spottar ut svar.

Lyckligtvis för oss skriver de design-centrerad företag de arbetar för om vad som gör deras metoder och tillvägagångssätt unikt. Så vi monterade en gå till lista över resurser från hjärnorna bakom omvälvande design. De väger på allt från processer och verktyg till kreativ inspiration och tillbaka berättelser. I denna resurs roundup, får du perspektiv och ställföreträdande erfarenheter från de design ämnen och kreativa influentials att etablera standarder för design vi värdesätter idag. Här är fem platser kreatörer ska gå för att bo med kunskaper.

Airbnb: Det är designerns företag. Bokstavligen. Två av grundarna är designers som träffade på RISD. Onödigt att säga, tar de design på allvar. Som de uttryckte det, ”Airbnb utfall design… och en uppskattning av kraften i design i allt vi gör”. Det är därför Airbnb Design är platsen att gå för tvärvetenskapligt innehåll, med bidrag från erfarenhet och produkten designers, grafiska formgivare, fotografer, tekniker, forskare och mer.

Facebook Design: Om du undrar vilken enheter design för ikoner som ses av en miljard människor, eller behöver råd från det ursprungliga mobil-första företaget på adaptiv design, sedan kolla Facebook Design. Företagets design teamet delar artiklar, fallstudier och videor på allt från distansarbete och bild och skiss filer av enheter till videor på designprocessen på en av världens största företag inom sociala medier.

Shutterstock blogg: Den serverar specifikt kreativa gemenskapen. Sin blogg är full av tips, tricks och trender för design och marknadsföring. Och, naturligtvis, finns det gott om bilder och videor för inspiration.

Se hur digitala kapitalförvaltning kan hjälpa designteam öka varumärkeskonsekvens och gör mer med deras innehåll.

Dropbox Design: Känd för sin enastående produkt UI, bygger fildelning lösningen på tron att stora upplevelser i slutet av dagen, fördel för företaget. För att dela sin kunskap, lanserade företaget en design-fokuserad webbplats. Sjuttiofem folk, inklusive produktdesigners, design forskare, varumärket designers, illustratörer och författare, för att nämna några, väger in med sina synpunkter, erfarenheter och resurser.

Google Design: Google handlar om information. Och Google Design är inte annorlunda; det mål är att utbilda och informera om processen med design på Google. Webbplatsen är ivrigt intresserad med sambandet mellan design och teknik, och du kan hitta allt från drivkrafterna bakom redesign av Google Fonts till de designprinciperna som styr Google pixelns tapet.

Det finns mycket att utforska ute. Om du är en designer som söker mer tid för att skapa, känner vi din smärta. Här är hur mode kreatörer använder hantering av digitala tillgångar för att spendera mer tid att skapa och mindre tid att klicka.