Om oss

Executive-search är företag som leverera resultat och anser att digital marknadsföring innehåller två lika delar, artisteri och vetenskap.

När en kampanj resulterar i en massa trafik eller försäljning, så firar vi inte. Istället, vi gör vad vi kan för att räkna ut varför det var lyckat, sedan experimentera tills vi kan konsekvent återskapa processen. Och vi är snabba med studier.

Framför allt, vi är koncentrerade för att leverera resultat för våra kunder — du kan se några av våra fallstudier här.

Vi är SEO-experter.

Vårt innehåll genererar miljoner kroner i organisk trafik till våra kunders webbplatser. Tiotals miljoner människor läsa vårt innehåll varje år, eftersom det är välskrivet och konstruerad att rangordna för specifika sökord att driva trafik och konverteringar.

Vi är sociala medier marknadsföring guider.

Sociala medier marknadsföring, även om snazzy, är svårt att uppnå ROI från utan en betydande ad spendera. Så, vi var kreativ och hitta nya och spännande sätt att pressa varenda droppe möjlighet ur vår Klientarbete.

Vi är PR nördar.

Vår digitala PR-arbete talar för sig själv. TCFS klienter har blitt skisserat överallt från Today show till Dagens Nyheter.

Vi är omättlig inlärare.

Sedan starten 2010, vi har bara växt mer besatt av att stanna på toppen av skiftande trenderna inom digital marknadsföring och PR. sökmotorer och sociala medieplattformar ändra sina algoritmer varje nanosekund och vi agera snabbt att se till att våra klienter kapitalisera på nya metodtips innan deras konkurrenter kan.

Vi är transparent.

Vill du veta hur mycket vi debiterar för digital PR tjänster, sociala medier marknadsföring, copywriting, content marketing och SEO?

Du behöver inte komma på två konferenssamtal och sitta igenom ett förslag genomgång möte, eftersom ain’t ingen fick tid för detta. Våra allmänna förslag listor ut alla våra tjänster och priser, och du kan ladda ner det här.

Vill du veta hur vi gör vad vi gör?

Vi erbjuder utbildningspaket och beskriva våra strategier i våra blogginlägg så du kan kika bakom gardinen och se vad som pågår bakom kulisserna. Vi följer branschens bästa praxis, och ingen av vårt arbete är någonsin svart hatt.

Leave a Reply